Actuele vacatures.

Inschrijven

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Personalia

Geef een korte omschrijving van wie je bent!
Novicum neemt jouw Privacy zeer serieus en zal jouw gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. U kunt zich inschrijven als kandidaat. Daarbij geeft u ons persoonlijke informatie. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor de verwerking van uw inschrijving door NOVICUM. Uw persoonsgegevens, waaronder uw naam, e-mailadres en cv, worden door ons aangehouden en gebruikt voor de volgende doeleinden:

• Om een kandidatendossier op te stellen, dit dossier helpt onze consultants interessante vacatures te selecteren en deze per e-mail aan u toe te zenden
• Om u op de hoogte te houden van de diensten van NOVICUM, nieuws en ontwikkelingen
• Service te kunnen verlenen indien u die bij het gebruik van de NOVICUM website nodig hebt (bijv. indien u uw wachtwoord bent vergeten)
Wij delen uw gegevens binnen NOVICUM indien nodig, om voor u de juiste baan te vinden. Uw cv en gerelateerde gegevens worden, alleen na overleg met u, naar potentiële werkgevers verstuurd.

Wanneer wij daartoe verplicht zijn, kunnen wij uw gegevens ook ter beschikking stellen aan verordenende of wet handhavende instanties.
Kandidaten kunnen altijd zelf hun gegevens aanpassen en verwijderen.

Wij verwijzen naar onze Privacyverklaring.


Ja

Staat jouw droombaan er niet bij? De kans is aanwezig dat we die wel voor je weten te vinden. Schrijf je in met je cv en wensen.

Inschrijven

Benieuwd naar de ervaringen van andere kandidaten?

Referenties

Novicum - Instroom, Doorstroom en Uitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.